REFERENS 2

Takmålning i Höllviken

Ett tak med betongpannor tvättas med högtryckstvätt innan målning. Efter noggrann taktvätt och eftersköljning kembehandlas takpannorna för att säkerställa att ingen påväxt finns levande kvar i porerna på takpannan. Nästa steg är att sprutmåla taket i två skikt med förseglingsfärg av bästa kvalitet.

Att fräscha upp taket har vi funderat på ganska länge men inte hittat ett företag som kändes rätt. När våra vänner rekommenderade WEN Högtryck kontaktade vi de för en prisoffert.

Offerten lämnades personligen av Victor och efter det korta samtalet kände vi att Victor är mycket kunnig och erfaren yrkesman. Det kändes helt rätt!

Offerten var också mycket prisvärt och vi bestämde oss för att anlita WEN Högtryck för att måla vårt tak.

Victor kom på förut bestämd tid och tvättade först taket noga. Han städade efter sig och plockade upp all skräp som föll från taket. Efter två dagar var Victor tillbaka, denna gången skulle själva målningen ske. Taket målades noga två gånger med en speciell färg. Det gick fort och smidigt och Victor var väldig försiktig om vara ägodelar som stod lite runt om då vi fick flytta bort allt från trädäcket som finns på den ena sidan av huset.

WEN Högtryck vill vi varmt rekommendera till andra, vi är mer än nöjda!

image
image
image