VI ÄR EXPERTER PÅ

Taktvätt

På WEN Högtryck AB utför vi taktvätt på t.ex. betongpannor, tegelpannor, eternitplattor och plåttak. Vi använder metoder som är välbeprövade och vi har flerårig erfarenhet för att på ett säkert och professionellt sätt tvätta alla tak med fantastiskt bra resultat och till bästa pris.

När det börjar växa till exempel alger, mossa eller lavar på taket innebär det slitage på takpannorna som kan försämra skydd mot fukt och mögel. Underhåller du inte ditt tak kan fukten och mögel sprida sig till skiktet under och ge skador som kräver kostsamma åtgärder som exempelvis takbyte. Med en taktvätt får du professionell hjälp att få bort mossa, alger och lav som börjat växa på takpannorna. Taktvätt är ett effektivt sätt att förlänga livslängden på ditt tak.

Vi rengör taket med professionella högtryckstvättar och varmt vatten. Det ger omedelbar effekt och ditt tak blir ren från all påväxt. Efter det applicerar vi ett speciellt medel för att förhindra alger, mossa eller lavar att fastna igen. Detta är dock inget som håller längre än 5 år. Efter 5 år måste tvätten utföras igen.

Vill du ha ett underhåll som håller minst 10 år rekommenderar vi att du gör en av våra mest populära tjänster Takmålning.

Tjänsten är ROT-berättigad

image

Prisförfrågan

Undrar du över vad det skulle kosta att anlita oss skicka en prisförfrågan.

Enklast är att fylla i formuläret men det går lika bra att ringa oss.

Mejl: info@wenhogtryck.se

Telefon: 040-840 40

Prisförfrågan

Fyll i formuläret, beskriv arbetet så gott du kan. Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig inom en dag.