VI ÄR EXPERTER PÅ

Avloppsspolning

På WEN Högtryck AB utför vi avloppsspolning i både förebyggande syfte och akuta problem. Vi använder metoder som är välbeprövade och vi har flerårig erfarenhet för att på ett säkert och professionellt sätt fixa dina problem  till bästa pris.

Vi har jour 24/7 och är alltid redo att hjälpa dig.

Att få stopp i toaletten är ingen hit och det kan finnas många orsaker till stopp i avloppet. För att hålla dina avloppsrör i god kondition bör du alltid tänka på att enbart spola ner toalettpapper.  Våtservetter, bindor, hushållspapper eller bomullspinnar hör inte dit och kan ge omedelbara och akuta problem. Vi akuta stopp bör man alltid gör en filmning av rören för att bedöma vad är det som orsakar stopp i avloppet och hur man ska åtgärda problemet på bästa sätt.

För att undvika just akuta problem bör man underhålla avloppsrör med en villaspolning var tredje år. Det ger en bättre och längre livslängd på avloppssystemet och sparar pengar för dig som fastighetsägare. På 3 år hinner avloppsrören samla på sig en hel del smuts, fet, avlagringar och rost vilket kan orsaka stora bekymmer för din fastighet. Det bästa är att boka tid innan det är för sent.

Under en villaspolning spolar vår tekniker igenom dina rör med 90-graders het högtrycksvatten och all smuts spolas bort. I samband med spolning erbjuder vi också en filmning av rören till ett lägre pris. En filmning av avloppsrörssystemet kan ge dig en bättre bild över hur det ser ut just i din fastighet. Exempelvis avloppsfilmning av rör i en gammal fastighet kan ge dig en viktig information om statusen t ex, skarvar och rötter som vi kan åtgärda innan det är för sent.

Vi har stor erfarenhet inom avloppsstopp och villaspolningar och många nöjda kunder.

Arbetet är ROT-berättigad.

image

Prisförfrågan

Undrar du över vad det skulle kosta att anlita oss skicka en prisförfrågan.

Enklast är att fylla i formuläret men det går lika bra att ringa oss.

Mejl: info@wenhogtryck.se

Telefon: 040-840 40

Prisförfrågan

Fyll i formuläret, beskriv arbetet så gott du kan. Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig inom en dag.