VI ÄR EXPERTER PÅ

Takmålning

På WEN Högtryck AB utför vi takmålning på t.ex. betongpannor, tegelpannor, och plåttak. Vi använder metoder som är välbeprövade och vi har flerårig erfarenhet för att på ett säkert och professionellt sätt måla alla tak med fantastisk bra kvalité och till bästa pris. 

Takpannor behöver underhållas för att hålla i längden. Ett nytt tak varar i ungefär femtio år, men med rätt skötsel kan livslängden förlängas. Som hela din fastighet slits även taket av vind, regn, snö och av UV-strålar och med tiden blir ytskiktet på takpannorna sämre och kan inte längre skydda tätskiktet under.

Om man inte underhåller taket och åtgärdar problemen kan det vara mycket kostsam för dig som fastighetsägare med takläckage som till slut kräver takbyte. Men detta kan åtgärdas på ett väldigt kostnadseffektivt sätt – slitna takpannor kan bli som nya av att tvättas och målas! Det går fort, det är betydligt billigare och det håller i upp till tjugo år. 

En takmålning sker i två steg. Först tvättas och saneras taket. Vi tvättar takpannorna och sköljer dem noggrant med högtryckstvätt, därefter behandlas taket för att förhindra ny påväxt. Efter sanering och rengöring målar vi ditt tak noga med färg i två lager. Målningen förseglar igen porerna i takpannorna och hindrar fukt att tränga in eller påväxt få fäste. Proceduren med tvätt och målning kan utföras både på betongpannor och plåttak. Tack vare behandlingen blir takpannorna som nya och tätskiktet under skyddas från fukt och röta. Ditt tak ser ut som nytt och du gör en viktig investering för framtiden!

Arbetet är ROT-berättigad.

image

Prisförfrågan

Undrar du över vad det skulle kosta att anlita oss skicka en prisförfrågan.

Enklast är att fylla i formuläret men det går lika bra att ringa oss.

Mejl: info@wenhogtryck.se

Telefon: 040-840 40

Prisförfrågan

Fyll i formuläret, beskriv arbetet så gott du kan. Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig inom en dag.